Wij zijn enthousiast over commercie!

Dat is niet altijd zo geweest. Net als vrijwel al onze opdrachtgevers hebben wij en onze partners een achtergrond in de techniek of in de financiële/zakelijke dienstverlening. Sectoren waarin actief bijdragen aan commercie niet altijd even vanzelfsprekend is.  We kennen de noodzaak, maar komen er te weinig aan toe.

Hoe komt dat toch? Goede professionals hebben liefde voor hun vak. Gelukkig maar – de combinatie van passie, kennis en kunde kenmerkt je als professional. Uit eigen ervaring weten we dat deze focus ook een valkuil met zich meebrengt. Je laat steken vallen bij het aansluiten op en beïnvloeden van je omgeving. En laat dat nou net essentieel zijn om succes te hebben in sales en trouwens ook in advisering.

Wij helpen technische organisaties en financieel/zakelijke dienstverleners aan commercieel succes.

Je moet weten waar je kracht ligt. Sinds 2005 hebben wij ervaren dat die van ons ligt in de sectoren, waar we persoonlijk de beste aansluiting mee hebben. Waar we de mensen ronduit het leukste vinden om mee te werken.

Kijk verderop maar eens naar onze referenties: onze doelgroep is helder. In de techniek werken we voor bouwondernemingen, ingenieurs, installatie techniek, IT. En in de financiële/zakelijke dienstverlening voor accountants, fiscalisten, financieel adviseurs, advocaten, notariaat.

 

Werven, Trainen, Winnen - dat is onze drieluik.

Onze opdrachtgevers helpen we aan commercieel talent, we trainen hun professionals en draaien mee in hun offerte teams.  Niet door incidenteel een sessie te organiseren, maar door een blijvende relatie op te bouwen. Alleen zo kunnen we een echte bijdrage leveren aan blijvende verandering in attitude, aan ontwikkeling van vaardigheden en aan commercieel succes.

We zijn er ons als geen ander van bewust dat verandering voor jezelf of voor je organisatie - moed vereist. Moed om los te laten, je handelswijze eens van een andere kant te bezien en ernaar te gaan handelen. Mogen werken met de beste professionals en met hen ontwikkelstappen maken, dat is onze passie - hieraan ontlenen wij onze missie.

 

Wij geloven in principe gedreven management en zaken doen.

Onze principes vormen een leidraad voor alles wat we voor jou en je organisatie doen. Zie ze gerust als onze huisstijl – de principes die ons doen en laten kleur en inhoud geven 

Werken met Passie- Handelen naar Fairness- Tonen en stimuleren van Moed- Altijd gaan voor Kwaliteit.

Vertrouwen is voor ons het resultaat van herkenbaar en consequent handelen naar onze principes. Practice what you preach is een pittige opgave voor iedere organisatie en dus ook voor ons! Houd ons gerust scherp.


Moed moet! Welkom bij Brave Decisions.

 

Ons team

Kees Kuijlaars

Een ander standpunt innemen, dappere besluiten nemen, jezelf kwetsbaar opstellen en het goede voorbeeld geven. Het zijn voor mij allemaal aspecten van Moed.  Moed inspireert, innoveert en doorbreekt impasses. Het maakt Moed de essentiële brandstof voor succesvol ondernemerschap.

Om die reden heb  ik in 2005 Brave Decisions opgericht. Een bureau dat zich richt op Training, Tenders en Advies. Doel: commercieel succes voor onze opdrachtgevers.

Met mijn achtergrond in de Econometrie / Bestuurlijke Informatica (EUR) en 13 jaar in de IT, werk ik het liefst met vak techneuten – dat is mijn volk zeg ik altijd. Ik ben er erg trots op dat veel van mijn opdrachtgevers al jaren klant zijn. Het geeft mij de gelegenheid échte impact te hebben op de wijze waarop ze sales hebben georganiseerd en uitvoeren.

Ik ben getrouwd met Angela, ben trotse papa (en sponsor) van 2 studerende kinderen, Sophie en Tom. Ik doe aan fitness en ben fanatiek sportvlieger.

Binnen Brave Decisions ben ik het aanspreekpunt voor Advies.

Kees Kuijlaars

Angela Kuijlaars

Zorgen dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt, dat geeft mij voldoening. Het wordt vaak onderschat hoeveel aandacht dit vergt, ook van de backoffice van onze opdrachtgevers. Denk aan planning, materialen, locaties en (gast)docenten. Maar ook het verwerken van huiswerkopdrachten en doorspelen van vragen van deelnemers.

Ik heb een internationale horeca achtergrond. Na de Hotelschool werkte ik 10 jaar in de praktijk van gerenommeerde hotels en restaurants. Daarna heb ik de kans gekregen mijn kennis en kunde 5 jaar lang over te dragen als docente aan de Middelbare Hotelschool en aan de NHTV Hogere Hotelschool.

Gastvrijheid vind ik kortom belangrijk. Ook op onze eigen locatie Ons Huis in Drimmelen. Ik vind het erg fijn als onze deelnemers – voor mij onze gasten – zo onder de indruk zijn van de tip-tip verzorging.

Ik ben getrouwd met Kees, samen hebben wij Sophie en Tom. Ik ben zeer actief op het hockeyveld en dol op reizen (liefst naar Azië).

Binnen Brave Decisions ben ik het aanspreekpunt voor Planning.

Angela Kuijlaars

Nienke Kappetein

Jezelf blijven ontwikkelen, als mens én als professional. Ik heb dat in mijn eigen werk voor mezelf altijd  belangrijk gevonden. En nu inmiddels 5 jaar als trainer is het mijn passie ook anderen in hun ontwikkeling te helpen.

Na afronding van mijn studie aan de NHTV te Breda ben ik direct de commercie ingegaan. Bij Golden Tulip, MenM Events en USG People heb ik in 11 jaar tijd het sales vak geleerd. Niet alleen in de uitvoering, maar ook als manager van sales teams. Zo heb ik ervaren hoe leuk het is om mensen te begeleiden en sterker aan tafel bij de klant te maken. Daar ga ik voor!

Ik woon samen met Bas en onze kids Luuk en Tijn. Ik tennis graag en train elk jaar weer voor de Singelloop in Breda.

Binnen Brave Decisions ben ik het aanspreekpunt voor Training.

Nienke Kappetein
                                                                     

 

    c