Ik zoek een kandidaat

Moed Moet!

Een stap maken in je carrière vergt moed en dat is waar onze kandidaten over beschikken! Brave Decisions begeleidt commercieel talent naar een nieuwe uitdaging - een mooie stap in hun carrière.

Het talent met díe technisch en zakelijke affiniteit die uw business nodig heeft laten wij graag met uw kennismaken. Daar waar dat hard nodig is én gewaardeerd wordt. U kunt op deze professionals rekenen, tijdelijk of vast. 

Contact

Ik zoek een vacature

  • reageren
  • print

Proposal Support

Je voelt je thuis is de corporate wereld, mede door je jarenlange ervaring. Je vindt het ronduit leuk om te werken voor en met sterk vakinhoudelijke professionals. Mensen met veel liefde voor hun vak, een tikkeltje eigenwijs. Maar die wel commercieel  ondersteund moeten worden.

Je werk is gevarieerd: van het opstellen van factsheets, het intrainen van presentaties tot het begeleiden en aanjagen van langdurige pitch trajecten. Je bent creatief en taalvaardig, want dat is hard nodig in de wat technische omgeving waar je werkt.

Je floreert onder druk van deadlines en bent in staat om anderen te laten winnen.

  • reageren
  • print

Sales Professional

Brave Decisions bemiddelt Sales Professionals voor spelers in de technische, zakelijke of financiële dienstverlening.

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers in de  Bouw/ Engineering/ IT/ Finance/ Accountancy/ Advocatuur!
Om in deze branches commercieel succesvol te zijn ben je ofwel zelf specialist (geweest) of heb je een sterke affiniteit met de vak inhoud.

In alle gevallen ben jij één van de weinigen die de brug kan slaan tussen Techniek en Sales! Daardoor heb je je inmiddels commercieel bewezen en een winnaarsmentaliteit ontwikkeld.

Let wel: wij zoeken geen  snelle jongens en meisjes, maar professionals die het belang van de inhoud begrijpen en in staat zijn daarmee aan te sluiten bij klanten van onze opdrachtgevers. Het recept voor succes.

  • reageren
  • print

Financieel Commercieel Adviseur

Financiële instellingen – ze staan voor een majeure omslag. Je geld verdienen door standaard provisies op financiële producten wordt vervangen door advisering op betaalde uur basis.

Het zal de onafhankelijkheid en kwaliteit van het advies te goede komen. Maar ook leiden tot kritischere consumenten die daadwerkelijk de meerwaarde willen ervaren van hun adviseur.

Als jij enthousiast bent over deze ontwikkeling, je sporen hebt verdiend in 1-op-1 advisering (binnen OF buiten de financials), dan kun jij de slag meemaken.

Je snapt dat (bij)scholing noodzakelijk is en floreert onder druk van targets. 

  • reageren
  • print

Tendermanager Infra

De wereld van de aanbestedingen in de Infra staat bepaald niet stil. Opdrachten worden steeds groter en complexer (DBFM) en de wijze van selecteren steeds intensiever (EMVI, BVP).

Als jij een achtergrond hebt in de (bouw) techniek , de overstap hebt gemaakt naar de commercie in de bouw én affiniteit hebt met de bovenstaande ontwikkelingen – willen we graag met je in contact komen.

Als Tendermanager neem je de regie, sta je voor een aantrekkelijke en onderscheidende aanbieding. Belangrijker nog: je zorgt dat er gewonnen wordt – want dat is jouw driver!

Ik heb interesse!