Ons Huis is gevestigd in een rijksmonument uit 1846. Voormalige dorpsschool, gemeenschapshuis en Biesbosch museum – is in 2008 verbouwd tot exclusieve trainings- en meetinglocatie.

Ons Huis ligt in het dorpje Drimmelen – nabij Oosterhout, Noord-Brabant. Ideale locatie buiten de deur - wandelen langs de historische panden, of langs de boten in de jachthaven; (zelf) varen door de Biesbosch.

Meerdaagse arrangementen i.s.m. Hotel De Korenbeurs**** te Made. Op 5 autominuten afstand. Brabantse gastvrijheid en prima dineren in restaurant FUNDI.          

 

Op zoek naar een inspirerende ruimte?

Ons Huis is de (historische) naam van een prachtig pand met een rijke historie, een representatieve uitstraling, in een inspirerende omgeving. 

Deze voormalige dorpsschool werd in 1846 gesticht door de Hervormde Gemeente van Drimmelen. Tot 1934 hebben hier heel wat generaties kinderen uit Drimmelen leren rekenen en schrijven. Daarna functioneerde het pand als gemeenschapshuis Ons Huis en als Biesbosch museum.

De inrichting van Ons Huis is eigentijds en functioneel

In 2008 is Ons Huis ingrijpend verbouwd. We brachten het pand weer terug naar zijn oorspronkelijke bestemming: een plaats waar mensen elkaar ontmoeten! De uitdaging:  Behoud van de historische sfeer – gecombineerd met een hedendaagse, stimulerende inrichting. Volgens onze gasten zijn we daar goed in geslaagd.

 

Ons Huis is beschikbaar voor jou

Ons Huis is de thuisbasis van Brave Decisions – een bureau dat zich richt op Werven, Trainen en Winnen. Meer info vind je op deze website. Daarnaast biedt Ons Huis ook ruimte aan jouw ideeën voor ontmoetingen! Denk aan heidedagen, product presentaties, klantenseminars et cetera.

Ons Huis is geen standaard hotel / zalen accommodatie. Je bent er met je groep altijd exclusief gebruiker. Je bedrijfsvlag gaat dan ook in de vlaggenmast! Voor meerdaagse sessies maken we voor diner en overnachting gebruik van Hotel De Korenbeurs**** in Made - op vijf autominuten van ons pand.

Hoeveel tijd en ruimte heb je nodig?

In Ons Huis staan drie ruimtes tot je beschikking - elk met capaciteit tot 14 personen (meer gasten in overleg):

 • De Workshop
 • De Lounge
 • De Zolder

De Workshop, De Lounge en De Zolder hebben elk een heel eigen sfeer. Goed dus om tevoren af te stemmen welke het beste bij jullie doelstelling past!

Lunchen & Loungen doe je in De Lounge. Zodra de temperatuur het toelaat, kun je gebruik maken van de tuin. De lunch kan worden verzorgd of je maakt gebruik van de keuken. 

Wij houden van een complete verzorging en uitrusting

 • Flip-overs, whiteboards
 • Beamer 3500 lumen
 • Bose video en - geluidsinstallaties
 • Full HD TV  
 • Wifi draadloos gasten netwerk
 • Koffie, thee, mineraalwater, frisdranken
 • Versnaperingen
 • Ruime parkeergelegenheid op loopafstand.

 

In Ons Huis is alles inclusief.

 

Bijeenkomen in een schitterende omgeving

Ons Huis ligt in het dorpje Drimmelen. Drimmelen ligt aan Nationaal Park De Biesbosch, heeft een groot aantal rijksmonumenten en de grootste binnen-jachthaven van Europa.

Geen wonder dat veel gasten de kans nemen omgedurende de dag een wandeling te maken langs de haven, de Dorpsstraat of de Herengracht. Een rondvaart door De Biesbosch of het huren van een sloep kunnen we zo voor je regelen. 

Afstanden:

Amsterdam    95 km
Arnhem         105 km
Antwerpen    75 km
Den Bosch    45 km
Den Haag      80 km
Eindhoven     80 km
Rotterdam     60 km
Utrecht          70 km

Drimmelen ligt centraler dan je denkt!

Onze prijsstelling is eenvoudig en transparant

Voor groepen vanaf 10 personen berekenen we je geen extra kosten voor de huur van het pand. Onder de 10 personen of indien je slechts 1 ruimte nodig hebt, informeren we je graag over meer/minder kosten.

  Prijs per persoon Inclusief
Dagdeel-ochtend of middag           € 27,50  
Dagdeel - ochtend of middag            € 37,50  Lunch
Dag € 62,50   Lunch
Dag en avond € 82,50 Lunch, snack-attack
Dag en avond   € 110,00  Lunch, snack-attack, diner
Twee dagen € 252,50 2 x lunch, snack-attack, diner- logies/ontbijt

 

 

 

 

 

 

Neem contact met mij op
Kunt u de bovenstaande code niet (goed) lezen?
Druk dan naast het invulveld op op de bovenste knop. De code wordt hierna aangepast.